Асансьорът на Здравната каса не работи, възрастни и хора с увреждания кретат по стълбите

Хасково

Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че асансьорът на Районната здравноосигурителна каса в сградата на комплекс „21 век“ в Хасково не работи.

КасаПо тази причина много възрастни и хора с увреждания се качват и слизат по стълбите до 7 етаж, където е Касата, за заверка на рецептурна книжка. От това качване и слизане на някои от тях им прилошавало, се казва още в сигнала.

На неработещия асансьор е поставена бележка да се използва този в южния вход на сградата, където е входът от тунела. Въпреки това много хора не могат да намерят другия асансьор и пак се качват по стълбите. Други разчитат на деца и внучки, за да ги заведат.

Директорът на Касата д-р Павлина Куюмджиева заяви пред Haskovo.info, че проблемът с асансьора е сериозен, но той ще бъде ремонтиран. Тя не се ангажира, кога ще се случи това и също препоръча на хората да ползват алтернативния асансьор.

Каса

Изпрати новина

10 коментара

 • Голяма новина има алтернатива пък и да няма нормално е да се развали нищо не е вечно!!!!!!

 • АНОНИМСКИ казваш че нищо не е вечно –грешиш директорката Павлина Куюмджиева е вечна Тя ще е директор до смърта си понеже в града няма друг кадърен за това място

  • Дяка директорката ще е вечна защото тъпите ни закони са такива!!!Трябва да има мандатност за такива постове и да се избират от хората които ползват услугите на дадената институция-те най добре виждат кой работи кой защитава интересите им и кой -НЕ !!!!!Ама никой от разбойниците които управляват тази държава няма сметка от това!!!!!

 • Делчо,бе Делчоооо!Ам тя е мома гиздава,па изписана,па мъж ѝ дялка фалшиви експертизи за съда и лапааат!
  Ти ли бе Дърводелецо искаш да разбуташ ВЕЧНИТЕ????

 • Асансьора от към страната на тунела ще бъде спрян от Маргаритов старши под предлог че е развален.

 • от другата страна -откъм тунела има асансьор, но хората не знаят, това е гавра с болните хора, сега да спрат и другия асансьор за да видим как ще се качват до горе големите и мазни дупета на служителките на касата

 • Има вътрешен асансьор до 3-я етаж. Където беше преди Офис 1. Иначе се гъбаркат с хората.

 • Кой гушна комисионните , да наврат Здравната каса на тавана на век 21….

 • А нима здравната каса не разполага със средства за ремонта!Колко време ще го ремонтират?Срам!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.