Хасково

Общината свиква консултации за СИК за изборите в Криво поле

Във връзка с провеждането на частичен избор за кмет на село Криво поле на 20 май кметът на община Хасково кани представителите на парламентарно представените партии и коалиции от партии в 43-то Народно събрание на консултации за състава на Секционната избирателна комисия.

Те ще се проведат на 20 април от 10 часа в заседателната зала на втори етаж в сградата на общинска администрация Хасково. При провеждане на консултациите партиите и коалициите представят необходимите документи съгласто чл. 91 от Изборния кодекс и Решение № 1984-МИ/НР от 8 септември 2015 г. на ЦИК.

Покани за участие в консултации са изпратени до ГЕРБ, Коалиция „БСП лява България“, ДПС, „Реформаторски блок“, Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“, Коалиция „България без цензура“, „Атака“, Коалиция АБВ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button