Спорт

4 медала за „Аида Вадо-рю“ на държавното по карате

Състезателите на хасковския клуб „Аида Вадо-рю“ се представиха силно на държавното първенство по карате за всички възрасти в Албена.

От хасковския карате клуб в състезанието премериха сили 6 каратеки. Васил Ривов (мъже) спечели златен медал в дисциплината КУМИТЕ индивидуално до 67 кг. Никола Иванов (джуниори) – бронзов медал в дисциплината КУМИТЕ индивидуално плюс 76 кг.

Карате

При децата Моника Николова спечели сребърен медал в дисциплината КАТА индивидуално при набор 2009 г., Виктор Бояджиев – бронзов медал в дисциплината КУМИТЕ до 40 кг. при набор 2008 г. Стилиян Язаджиев и Марио Костадинов показаха силна игра, но не можаха да стигнат до медалите.

На държавното участваха над 500 състезатели от над 30 клуба от цялата страна. От клуба поздравяват състезателите за постигнатите успехи.

Продължава подготовката на Васил Ривов за предстоящото Европейско първенство по Карате за мъже и жени в началото на май в Нови Сад, Сърбия.

Карате

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button