Жалбата на кмета срещу таксата за детските градини забавена заради 20 лв.

Хасково
ХАС

Жалбата на кмета Добри Беливанов пред Хасковския административен съд срещу таксата за детска градина от 1 лв. на ден, гласувана от общинския съвет, е оставена без движение поради нередовност, съобщават от съда.

Причината е, че от общината не са внесли държавна такса от 20 лв. за обявление в Държавен вестник. Сега тече 14-дневен срок, в който това да бъде сторено. Междувременно, от кметството съобщиха за Haskovo.info, че такста вече е внесена. Сега предстои насрочване на открито съдебно заседание.

Кметът атакува решението на общинския съвет, защото според него текстът на наредбата е незаконосъобразен и подлежи на отмяна.

Още новини

loading...

5 коментара

  • А,ами днес казаха че кмета от преди месец се бил споминал и гербери го криели във фризер у делянчови щото ги било страх от предсрочни избори.
    Някой виждал,ли го е наскаро?

  • Много сте долни. Как не ви е срам???? алооо администраторите как може да позволявате такива коментари

  • Алооо ГЕРБЕРИТЕ ИЗОБЩО НЕ НИ Е СРАМ!!!
    МИНЕ.ЧИИ ГЕРБЕРАСТКИ!!!

  • Оооф,ооооф ВЪЗМУТЕНИ КУМЧО ВЪЛЧОВЦИ ХА-ХА-ХААА….ТАМАМ ТЕ СА ЛИЦЕТО НА ГЕРБ!!!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.