Обявиха конкурс за директори за 7 училища в Хасковско

Хасково

Конкурс за директори за 7 училища в Хасковска област обявиха от Регионалното управление на образованието.

Директори се търсят за хасковските ПМГ „Боян Петканчин“, Спортно училище „Стефан Караджа“, ПГДС „Цар Иван Асен II“ и ОУ „Шандор Петьофи“, както и за СУ „Неофит Рилски“ в Харманли, СУ „Д-р Петър Берон“ – Тополовград и стамболовското СУ „Св. Климент Охридски“. Сегашните директори в тези училища са временно изпълняващи длъжността.

Конкурсът се провежда в три етапа: допускане по документи, писмен изпит – тест за определяне нивото на общите компетентности и основните познания, необходими за заемане на длъжността и интервю.

Документи за участие в конкурсите се подават в РУО – Хасково от 19 април до 21 май включително.

Още новини

loading...

4 коментара

  • Нагласени конкурси, корупцията в РИО Хасково доказва че парите са фактор 1. Христина Боева е честна само в ушите.

  • Няма да е лошо да бъдат отстранени и някои имтрещяли директорчета навършили пенсионна възраст, които представляват в Хасково всички министерства! Или докато си плащат на министъра всичко е наред? Има закон за пенсиониране ама друг път, смешна държава, жалка картинка!

  • Корупцията е при павлитката там са гешевтите и парите и подаръчетта и още още………………….

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.