Хасково

Чистят гора от строителни отпадъци след наш сигнал

Гората край бившия ТЕЦ – Хасково ще бъде почистена от строителните отпадъци, които хасковлии откриха там вчера. Това се случва след публикацията в Haskovo.info и сезиране на общината от наша страна.

От кметството изпратили служители от отдел „Екология“ и КОРЗ на проверка на място. Те констатирали проблема и предстои да издадат предписание на общинското предприятие „Екопрогрес“ да почисти строителните отпадъци. От общината допълниха, че контролът ще бъде засилен, за да не се допускат подобни прояви. Изхвърлянето на строителни отпадъци може да се случва на регламентирано за това сметище, което се намира до картинг пистата.

Haskovo.info припомня, че чувалите с тухли и други боклуци бяха открити от приятели, които се разхождали в гората вчера. Те оградили пътя с подръчни средства, за да не допуснат това да се повтори.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.04.2018 15:00 15:00

ЛОШ МАТРЯЛ… как да им сложат жива охрана там? И къде по напред? То съзнателните граждани, които си плащаме редовно данъците няма да можем само заплатите на тия охранители да покрием, и там и около стадиона на ямача и по пловдивско шосе и на кенана и къде ли не

Back to top button