Хасково

Несъществуваща партийна структура в Хасково срещу председателя на партията

Несъществуваваща партийна структура в Хасково се обяви против председателя на партията с писмо до медиите. Става въпрос за ПП АБВ.

Бившият областен председател на партията Стефан Йотов разпространи писмо, в което заявява, че лидерът на ПП АБВ Константин Проданов за пореден път заблуждава, че в хасковската организация на партията му имало брожения. Такава структура на областно ниво тук няма от 20 май 2017 г., уточнява Йотов. Тогава с решение на Областния съвет напуснали всички общински организации.

За какви брожения говори Проданов? Защо заблуждава? Или както обикновено не знае какво става в партията, която оглави с благословията на строителите на това политическо недоразумение, пише бившият председател на хасковската структура.

Бившите членове напуснали заради несъгласие с политиката на АБВ, заради налаганите безпринципни коалиции по време на избори от цялата гама на политическото пространство, заради захвърлянето на левите идеи в кошчето за боклук и затова, че водещите мотиви на ръководството били предимно финансови интереси и заблудили маса народ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
За Болярово съм
За Болярово съм
19.04.2018 18:29 18:29

Тоя с очилата е изтрещял, веднъж тръгна да се бие с един който уж му дължал пари, направи цирк, какъв партиец е той?

Back to top button