Спорт

Гимнастичките с отлично представяне в първото си състезание за годината

Състезателките от хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ и димитровградския „Афродита“ с председател Яна Михайлова се представиха отлично на първото си състезание за 2018 г.

Гимнастичките участваха на международния турнир „Феникс“ в София. Във възраст 2010 г. в индивидуалната надпревара на въже Наталия спечели златен медал, Василена – бронзов също на въже. Ансамбъл тройка с ленти девойки младша възраст – Василена, Виктория и Габриела взеха златни медали. Ансамбъл двойка ДМВ Криси и Ивет – сребърни медали. Ансамбъл двойка обръчи Рая и Силвия спечелиха сребърни медали. Ансамбъл до 10 години – Никол, Роси и Мелина – бронзови медали.

Гимнастички

Бронзови медали спечелиха „Пингвините“ и „Прераждане“. В индивуалната надпревара за ДМВ – четвърто място за Гергана Грозева – без уред, четвърто място за Антоанета Тонева топка, пето място за Елис Шериф на топка, шесто място за Жаклин Латинова без уред и 7-мо място за Гергана Николова – без уред. В класирането до 8-ма не успяха да влязат Радост, Диана, Алекс и Ясмин, но те играха много добре и се гордеем с тях, доволни са от клуба. Ансамбъл бухалки ДМВ се класира 6-ти, а ансамбъл ДМВ с бухалки – 7-ми.

В третия състезателен ден бронзов медал на обръч в кат „С“ спечели Теодора Ненова. Другите ни две момичета в старша възраст играха в категория „В“- Симона Митева и Хана Грозева, при които конкуренцията беше голяма – 38 гимнастички и не успяха да се класират на топка и обръч до 8-ми, но са изиграли добре съчетанията си, отчитат от клубното ръководство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button