Яница Динкова спечели конкурса за секретар на общината

Хасково
Кметство

Яница Динкова е спечелила конкурса за секретар на община Хасково, съобщиха за Haskovo.info от кметството.

Динкова е юрист и идва от Регионалната дирекция “Социално подпомагане”, допълниха от общината. До интервюто бе допусната и Костадинка Налбантова.

Единствният допуснат кандидат до интервю за директор на дирекция “Администрация и правно-нормативно обслужване” Гергана Киримова печели конкурса.

Янко Петев пък е победител в конкурса за директор на дирекция “Икономика и стопански дейности, управление на общинската собственост”. До интервюто бяха допуснати още Марина Ташева и Юмер Мерт.

Тоня Маркова, която бе единствен кандидат, спечели конкурса за началник на отдел “Архитектура, градоустройство и кадастър”.

От кметството уточниха, че сега тече срок за обжалване, като все още с победителите не са сключени договори.

Още новини

loading...

17 коментара

 • Яница е прекрасен човек и професионалист! Най-после община Хасково ще си намери секретар на място.

  • Стига сте ни занимавали с простотиите на тоя смешен кмет и неговите идиотщини. Хасково стана село, пропада с всеки ден надолу и няма спасение. Беливанов да се маха и да си взема гербаджийските отрепки

 • На ЮМЕР МЕРТ хич му не дреме на патката купил е 10 крави и почва ЕВРОБИЗНЕС Ами в края на краищата той е учил за ЗООТЕХНИК Това го научих от ЯНКО МИТЕВ

  • Това женище не млъква, ама бълва, та се не спира – Кмете, не уцели, тази не е вярна на никого и не признава никого, ще пропити цялата община от недомислиците и. Трябваше Коцето да си застопориш, май комисията те е подлъгала. Пак не си слушал разума си, а изпълняваш поръчки на някой друг. Ха сега разбери на кой е човек Я. Динкова, че да си наредиш шахматната дъска. Шах и мат

 • Яница е страхотен човек и много добър юрист.Успех и желаем занапред и дано лошите хора да не спъват работата й !

 • Яница е баш човек за Кмета с лявата ръка в десния джоб.Тя кандидатстваше за помощи,

  • НАЙ СТРАХОТНИЯ ЧОВЕК ПО ВЗЕМАНЕ НА РУШВЕТИ,СКЪСА ГИ ТИЯ ХОРА В ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО И ЗА ТОВА Я ИЗГОНИХА…

 • Яница е баш човек за Кмета с лявата ръка в десния джоб.Тя кандидатстваше за помощи,

 • Тия двамата драскачи от герб съветниците румба и герга още не ги ли изгониха от този град бе? Толкова злобни животни чак на лицата им е изписано злобата… готови да се гъзят за влас и пари в партията. Заради тия двамата няма да дойдат кадърни хора в герб хасково. Ще си седите без кадри, а и двамката това целят палячовци

 • Кви са тия заглавия бе “Спечелила” – Да Бе
  – Да изнесат протокола от конкурса – Дугия кандидат не се е явил !

 • Не знам защо се провеждат тези конкурси, но този “кмет” опорочи цялата идея за исканата от хората в града промяна. При цялата пошлост и мракобесие на предишното управление, гражданите на Хасково все по-често се питат какъв бе смисълът да се избира ново управление, което да се суети безпомощно дори и пред най-елементарните въпроси, стоящи за разрешаване. Некомпетентни и гледащи глупаво служители, най-вече тези на ръководни длъжности. И един кмет, който е загубил представа за реалността и си мисли, че върши нещо. А може би и дори това не си мисли! Лечевци, Петевци, Станиловци и …………!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.