Регион

Хванаха младеж с 426 грама марихуана и крадли от магазини

27-годишен младеж е установен за съхранение на наркотик, съобщават от полицията.

Вчера служители на реда от полицейския участък в Минерални бани са проверили дом в село Горно Брястово, обитаван от младежа. При проверка са открити 400 грама марихуана в полиетиленова чанта и още 26 грама от същото вещество, разпределена в 26 станиолови топчета. Марихуаната е иззета с протокол.

Хасковлийка и симеоновградчанка са установени за кражби. Първата на 46 г. задигнала от хипермаркет в областния град спортни обувки на стойност 25 лв., а 29-годишната симеоновградчанка откраднала от магазин в Хасково козметика за над 133 лв. И двете „забравили“ да заплатят продуктите на касите. Вещите са иззети с протоколи.

Домова кражба е извършена в Хасково. След разбиване на врати на мазета в квартал „Орфей“ са откраднати велосипед, бормашина и ъглошлайф.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button