Външни публикации

Покана за кулинарно изложение в Харманли

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Хасковска търговско-промишлена палата Ви информира, че организира еднодневно кулинарно изложение, което ще се проведе на 1 май 2018 г. (вторник) в открит ресторант „Градска градина“, гр. Харманли, област Хасково от 10:30 до 17:30 часа.

Изложението е под наслов „ТрансГурмеТур“ и се организира в рамките на проект: „Развитие и промотиране на гурме и винен туризъм в трансграничния район на България и Турция“, № CB005.1.22.04. Проектът се изпълнява от Хасковска търговско-промишлена палата в партньорство с Одринска търговско-промишлена палата и Сдружение „Тракийско устойчиво развитие“.

На място ще има представители на местни ресторанти, винарни, мандри, пекарни, ферми, читалища, земеделски производители, хоби-готвачи и кулинари.

Любезно Ви каним да посетите кулинарното изложение и да се насладите на уникални, традиционни за региона ястия и напитки, някои от които ще бъдат приготвени пред очите Ви.

ВХОД СВОБОДЕН

 

Проектът е съфинансиран от Европейския съюз чрез Програмата Интеррег-ИПП за трансгранично сътрудничество България-Турция 2014-2020

Тази публикация е направена с подкрепата на Европейския съюз чрез Програмата Инттерег ИПП за трансгранично сътрудничество България – Турция 2014-2020, CCINo 2014TC16I5CB005. За съдържанието на тази публикация отговаря единствено „Хасковската търговско-промишлена палата” и по никакъв начин не може да се възприема като отразяваща възгледите на Европейския съюз или Управляващия орган по Програмата.

Back to top button