Хасково

Шофьор на Форд блъсна 27-годишна и я откара в болницата

Товарен автомобил Форд е блъснал пешеходка в Хасково, съобщават от пресцентъра на полицията.

Инцидентът е станал вчера сутринта на кръстовището между улица „Дунав“ и булевард „Васил Левски“. 40-годишният водач от село Криво поле на зелен сигнал на светофара е завивал надясно и е отнел предимството и е ударил пресичащата 27-годишна пешеходка.

Шофьорът е откарал пострадалата жена в болницата, където лекарите установяват охлузна рана на лакътя и дясната ръка. Прегледана е и е освободена за домашно лечение. На шофьора е съставен акт.

Бързо производство е заведено в харманлийското управление срещу 35-годишен водач на товарен автомобил. Пътните полицаи констатирали, че колата, движеща се по улиците на града е с регистрационни табели, издадени за друг автомобил и не е регистрирана по надлежния ред. Задържан е до 24 часа. Още 2 производства са заведени в управленията в Хасково и Свиленград срещу пияни водачи. Задържани са двама мъже на 37 и 29 г., хванати от униформените полицаи да управляват колите си с 1,93 и 1,37 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button