Регион

28-годишна с Форд помля патрулки и рани двама полицаи

28-годишна жена е ударила два полицейски автомобила и е ранила униформени полицаи, съобщават от пресцентъра на полицията.

Вчера в 19:40 часа младата жена е шофирала по улица „Бригадирска“ в Димитровград лек автомобил Форд „Мондео“ с несъобразена скорост. Водачката е ударила спрял на платното полицейски автомобил Опел, обозначен с надпис „Полиция“ и с включени звукови и светлинни сигнали. След това е дала на заден ход и е ударила последователно полицай, който е с охлузване по десния крак и дясната ръка и спрелия зад него друг патрулен автомобил също обозначен с надпис и включени звукови и светлинни сигнали.

Катастрофа
Фордът на младата шофьорка

От инцидента е пострадал и друг служител, който е с комоцио. Двамата полицаи след преглед са освободени за домашно лечение.

Водачката е отказала да даде проба с дрегер, но е дала кръвна проба. Задържана е до 24 часа.

Катастрофа
Местопроизшествието

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Sченге
Sченге
29.04.2018 10:03 10:03

Какви полицаи са сега тия главочи?Само парчета,фасони и стойки без покритие.Дулев да ги пуща на вътрешна и да ги накажат да си платят ремонта по колите.Няма народът да им плаща за неадекватните им действия.

Анонимен
Анонимен
29.04.2018 10:19 10:19

Мдаа,спира те за проверка,така избирателно,идва и : дай си документите!Няма представяне,няма кое ПРУ няма полицай ли е „горски“ ли е.Няма кои документи или се работи на подразбиране щото човек има много документи.ПАРОДИЯ на полиция,за съжаление…

Back to top button