Регион

Скриха 1080 кутии цигари в гумите на камион

21 600 къса или 1080 кутии контрабандни цигари задържаха митнически и гранични служители на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Цигарите са открити при проверка в товарен автомобил, влизащ в страната от Турция, половин час след полунощ на 25 април. Шофьорът на камиона, турски гражданин, представил редовни документи за превозваната стока и е заявил пред митническите власти, че няма нищо за деклариране. Превозното средство е селектирано за проверка и насочено към рентгеновата апаратура.

Съмнителна плътност в две от гумите на полуремаркето предизвикала щателната физическа проверка. Митничарите установяват, че гумите са използвани за укритие на цигарите. Всички намерени кутии са от марката LM, без акцизен бандерол. На шофьора е съставен акт за митническо нарушение.

От началото на месец април до момента митничарите на „Капитан Андреево“ са задържали близо 14 000 кутии цигари.

Цигари

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button