Спорт

64 отбора минаха квалификациите на ФенКупа 2008 в Хасково

Фенкупа 200811 кръг на аматьорския турнир по футбол Фенкупа 2008 стартира на стадион „Хасково“. 64 отбора от Хасково и Кърджали минаха квалификациите днес. 

Един от фаворитите за спечелването на купата в Хасково е тимът на местната пожарна. Огнеборците са нарекли себе си „Водна стихия“. Освен тях за титлата вероятно ще се борят и „Монте Карло“ и миналогодишните победители „Арда“ – Кърджали.

Турнирът бе открит официално от ръководителя на отдел „Спорт“ към Община Хасково Бончо Маринов. Почетните награди на организаторите получиха представителите на ДАМС Силвия Тенчева и на БФС Митко Маринов.

Водещият Део и Силвия ТенчеваВеднага след откриването на надпреварата се проведе и атрактивен за зрителите на стадиона демонстрационен мач между представители на организаторите и отбора на съдиите, завършил с резултат 4:4.

Финалите на турнира по футбол и джитбол ще се играят утре. Регионалните победители ще се класират за големия финал на Фенкупа 2008 през септември. И тази година шампионите ще гледат на живо мач между световноизвестни отбори в европейско клубно първенство.

Освен на отборите, класирали се на първите три места на регионално ниво, специални награди се връчват и в категориите „Най-атрактивен състезател„, „Най-добър вратар“ и „Най-спортсменски отбор„.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button