Спорт

Хасковлии изгубиха Фенкупа 2008, биха съдията

Победителите

Победителите

Кърджалийският отбор „Соколите“ спечели финала в 11 кръг на Фенкупа 2008, който се проведе в Хасково. Местният отбор „Слънце“ изгуби мача с 1:0 след автогол. За сметка на това хасковлии бяха по-добри в джитбола, където станаха първи. 

Изнервеният финал завърши с бой на съдията. Недоволни от крайния резултат веднага след крайния съдийския сигнал хасковлии се нахвърлиха на рефера.

Наградата за най-спортментски отбор взе тимът на хасковската пожарна „Водна стихия“. Призът за най-точен шут отнесе Живко Георгиев от Харманли. Най-атрактивен състезател в 11 кръг на Фенкупа 2008 в Хасково стана Лъчезар Николов от „Младост“, а за най-добър вратар бе обявен Недялко Недков от „Слънце“.

Победителите днес ще се състезават на големия финал в София през септември. Шампионите ще заминат за Испания, където ще гледат на живо мач от европейско клубно първенство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button