Спорт

Хасково се гордее с хандбалистите си: на победа сме от златото

Хандбалистите на хасковския „Асти 91“ изиграха много силен полуфинален сблъсък срещу „Спартак“ (Варна) от финалния турнир при 19-годишните в зала „Спартак“.

С мощната подкрепа от своите фенове момчетата на треньорите Самет Муртазали и Недялко Манолов пречупиха коравия съперник от Варна с 39:36. На полувремето хасковлии водеха с 21:19. След почивката нашите дръпнаха с 6 гола, но в средата на полувремето се стигна до изравняване. Хандбалистите на „Асти“ показаха мъжка игра и здрави нерви срещу на моменти грубите гости и заслужено победиха.

Хандбал

След края на мача публиката нахлу на игрището, феновете прегръщаха своите любимци. Целият отбор игра много силно, като 10 гола за победата вкара Петко Петков, а важни спасявания направи вратарят Румен Батов.

Хандбал

В другия полуфинал „Локомотив“ (Горна Оряховица) победи „Интер“ (Благоевград) и така ще бъде утрешният съперник на нашите във финала. Битката за шампионската титла започва в 14 часа, като в хасковския щаб всички вярват, че нашите имат сили да се преборят за златото.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Голям фен ❤️
Голям фен ❤️
30.04.2018 21:07 21:07

Мачкай АСТИ ❤️❤️❤️ Купата е наша ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Back to top button