Хасково

Благотворително тунинг шоу в Хасково събира средства за малкия Кристиян

Благотворително тунинг шоу ще се проведе на хасковския площад „Свобода“ в събота.

Идеята на група млади хора бе подкрепена от кмета на Добри Беливанов. КОРЗ и общинска полиция ще съдействат за безопасността по време на събитието, съобщават от общината.

Инициативата е под надслов „Да помогнем на малкия Кристиян“. Кристиян Милчев е на 5 години и страда от прогресивна мускулна дистрофия тип Дюшен. Освен, че ще има поставени кутии за дарения, част от изложените тунинговани детайли ще се продават на благотворителен търг.

Организаторите са приготвили много изненади за зрителите, в Хасково ще могат да бъдат видени автомобили, които могат да се движат само по писта, най добрите stance коли на България. В изложението ще участват рокерите от клуб „Atrox“ с техните уникални мотори. Ще има демонстрация от „Largo’s Airbrushing“ – рисуване с аерограф върху автомобили и женски тела. Диджей ще поддържа доброто настроение на публиката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button