Регион

Д-р Хари Папазян стана Почетен гражданин на Харманли

На тържествена сесия за Деня на Харманли бе отличен д-р Хари Гарабет Папазян с титлата Почетен гражданин, съобщават от областна администрация.

За празничното заседание на общинския съвет пристигнаха областният управител Станислав Дечев, заместникът му Стефка Здравкова, кметът на Свиленград Георги Манолов, председателят на общински съвет Тополовград Васил Сяров, много гости от цялата страна, стотици харманлийци. Областният управител на Хасково Станислав Дечев поздрави харманлийци по повод 2 май като им пожела да вярват в промяната и в по-доброто бъдеще на родния град.

Харманли

В празничното си слово кметът на Харманли Мария Киркова заяви, че ще продължи да работи за младите хора. „Защото младият човек няма нужда от политическо говорене и популизъм, за да обича Родината си“, каза Киркова и определи тази си задача като своя мисия. „Да повишим качеството на живота, да изградим модерен европейски град, да осигурим спокойствие за хората тук. Харманли от години заслужава това. Вярвам, че това ще мотивира и политическите ни опоненти и ще успеем да го постигнем“, обобщи кметът.

Празникът в Харманли продължава с концерт на площад „Възраждане“ от 19:30 ч. За доброто настроение на жителите и гостите на града ще се погрижат Любо Киров и Невена Цонева. Краят на тържествата по повод празника на Харманли ще поставят празнични фойерверки.

Харманли

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button