Хасково

Обучиха 30 млади доброволци в емоционална интелигентност

18 доброволци от Хасково и 12 от Кърджали преминаха обучение, водено от психолога Минчо Николов в Младежкия център.

Обучението е от програмата „Здрави и успешни“. Темите бяха „Емоционалната интелигентност“, като ключов елемент на успешния лидер и „Умението да взимаме решение“.

През април хасковският Превантивно-информационен център по наркотични вещества стартира превантивната програма „Здрави и успешни“. В програмата се осъществяват различни дейности, в сферата на доброволчеството, спорта, изкуството, туризма, с които се предлага алтернатива на рисковото поведение и промоция на здравословния начин на живот.

Основен партньор в инициативите са доброволците, които се обучават в Лидерска програма. Тя има за цел младите хора да придобият социални и личностни умения и да имат мотивация да помагат на други младежи за усвояване на знания, развиване на умения и формиране на нагласи за здравословни решения и придобиване на поведенчески избори.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button