Регион

Живко убил 27-годишната си приятелка от ревност

33-годишният Живко З. убил 27-годишната си приятелка на нивата край село Браница от ревност, съобщават от прокуратурата.

Както Haskovo.info писа, убийството бе извършено вчера в местността „Циганския гьол“ край селото. Жената, с която Живко живеел на семейни начала, била наръгана многократно с нож. Двамата били разделени от известно време.

Хасковската окръжна прокуратура привлече като обвиняем мъжа. Вече са извършени огледи, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели, като е била назначена и съдебномедицинска експертиза. Живко е обвинен в убийство, извършено с особена жестокост. Жената е заклана пред очите на 8-годишната й дъщеря. С детето вече работят психолози и социални работници.

Той вече е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои прокуратурата да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button