Военните с тържествен концерт за Деня на храбростта

Любопитно
Концерт

Хасковският военен гарнизон отбеляза тържествено днес Деня на храбростта и празника на Българската армия – 6 май, съобщават от областна администрация.

Поредното събитие по повод Гергьовден събра на тържествен концерт военните от хасковското формирование. Началникът на гарнизон Хасково подп. Николай Александров поздрави военнослужещите и изтъкна ролята на българската армия за опазването на мира и за сигурността на населението. „Стотици са случаите, в които сме участвали в овладяване на кризи от невоенен характер в областите Хасково и Кърджали“, подчерта подп. Александров. Той пожела на своите подчинени да живеят и работят за един по-добър свят, за да пребъде България. Гости на спектакъла бяха заместник-областният управител Стефка Здравкова и кметът Добри Беливанов.

Концерт

Тържественият концерт бе посветен на 140-годишнината от създаването на Българската армия и на предстоящия Ден на храбростта. По този повод бяха обявени награди и повишения във войнско звание на военнослужещите от Хасково за проявен висок професионализъм при изпълнение на поставените служебни задачи.

Още новини

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.