Хасково

Оставиха в ареста Живко Запрянов за убийството на приятелката си, разкайва се

Хасковският окръжен съд остави в ареста 33-годишния Живко Запрянов, обвинен в убийството по особено жесток начин на 27-годишната си приятелка Боряна Иванова.

Както Haskovo.info писа, Живко нападна Боряна, с която живеели на семейни начала, на нивата, където тя работела край село Браница. Мъжът, който е неграмотен чобанин, я наръгал над 6 пъти с нож, пред други работници, които също заплашил. Свидетел на убийството станало и 8-годишно дете на жертвата. Малкото вече е настанено при биологичния си баща, а с него работят социалните и психолози.

На днешното съдебно заседание стана ясно, че вечерта преди убийството, Живко взел надника на Боряна и се напил. Тя пък не се прибрала вкъщи. Това го ядосало и той я нападнал и убил на нивата. Свидетели заявили, че Запрянов често злоупотребява с алкохол, като става агресивен.
Живко Запрянов е направил пълни самопризнания пред разследващите и е казал, че се разкайва. Той заяви пред съда, че съжалява за стореното.

Съдът го остави в ареста, защото има обосновано предположение, че Запрянов е извършител на престъплението и че има опасност да се укрие или извърши друго престъпление. Определението може да бъде обжалвано пред Пловдивския апелативен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.05.2018 16:50 16:50

Не го съдете!!!!!Един куршум между очите и готово!!!!!

Анонимен
Анонимен
04.05.2018 18:35 18:35

Смарт за смарт

Анонимен
Анонимен
04.05.2018 19:57 19:57

Za takiva hora nqma objalvane trqbva da mu datat dojivoten zatvor

Еди кой си
Еди кой си
04.05.2018 22:03 22:03

Момичето се казва Бояна не Боряна

Back to top button