Хасково

Полицията в Хасковско със засилени мерки за сигурност по празниците

Районните полицейски управления в Хасковска област ще извършват засилени мерки за гарантиране сигурността на гражданите и опазването на обществения ред през празничните дни, съобщават от полицията.

С наближаването на Гергьовден започва усилена търговия с домашни животни – особено агнета и ярета. Препоръчва се на стопаните да бъдат внимателни и предпазливи при установяване на контакти с търговци, които посещават дворовете им под предлог, че изкупуват животни. В редица случаи крадците представяйки се за купувачи, предварително оглеждат стопанствата, които след ден или два обират.

Ако възнамерявате да отсъствате от дома си по време на празниците, вземете мерки да предпазите жилището и ценните си вещи от престъпни посегателства, съветват от областната дирекция на полицията. Тръгването на път с личния автомобил също трябва да бъде грижливо подготвено.

Междувременно до 6 май продължава специализираната акция на КАТ, в която основно се следи за неплатени глоби.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Един от Г.Кирков
Един от Г.Кирков
05.05.2018 9:44 9:44

На вниманието на с-р КАТ.
Обърнете внимание на тия ГЪЗАРИ с големите мотори които които трябва да се вкарат в ред.
Един пресен случай: на 04 05 м. кръстовището на бул.Раковски и ул.Дунав на червен светофар до маг.Монимес изчакват трима ГЛУПАЦИ по тениски с шлемове и големи мощни мотори.До тук добре но, изведнъж започва страшен рев който идва от форсирането на място на моторите,газ до дупка,газ,газ хората си запушват ушите и спират на място.И за финал потеглят нагоре по Раковски с страшна скорост.Погледнах отзад за да видя контролният номер поне на единия но не би.Единият изобщо нямаше такъв,а другите така им бяха сложени номерата че гледаха към гумата и е абсурд да го видиш дори на място.А камо ли в движение или да го заснима и най новата камера .Та ето за това иде реч г-да от контрола по транспорта че може и по лошо да стане…

Dimitrova
Dimitrova
05.05.2018 11:24 11:24

Praw e EDIN OT G.KIRKOW !!!

Хасково
Хасково
05.05.2018 16:06 16:06

Какви мерки пълни глупъсти. Има ли полиция, пародия.

Back to top button