Любопитно

Снимка и рисунка на хасковски ученици в спектакъла за Деня на Европа

Снимка на Бачковския водопад на десетокласника Радослав Петров от хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ е сред победителите в конкурс на Информационно бюро на Европейския парламент за България за снимка и рисунка за Деня на Европа.

Творбите на победителите ще бъдат показани по време на паузите на голямото 3D мапинг шоу на 9 май на площад „Независимост“ в столицата. Участвали са над 200 изображения с разнообразни интерпретации на тема европейско културно наследство. Печелившите снимки и рисунки са общо 48.

Конкурс

Радослав е от специалност „Кетъринг“. Снимката не е правена специално за конкурса, но Радослав решава да участва с нея, защото му се сторила оригинална. Преди време момчето се е занимавало по-усърдно с фотография, но и сега често търси красивото навън чрез фотографското изкуство.

Припомняме, че гимназията е единственото в Хасковска област училище посланик на Европейския парламент за тази учебна година.

Сред наградените е и рисунката „Камбанарията“ на 12-годишната Калина Димитрова от Хасково.

Конкурс

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button