Хасковски гайдарчета откриха празника на младия талант с рекорден брой участници

Любопитно

Гайдарският състав при община Хасково с ръководител Филип Филипов откри 12-я празник на младия талант – преглед на музикалните школи от Южна България в читалище „Заря“.

Тази година в прегледа участват рекордните 19 школи от Чирпан, Пловдив, Хасково, Димитровград, Харманли, Нова Загора, Стара Загора, Сливен, Асеновград. Събитието е в програмата на тържествата по случай 160-годишнината от основаването на читалище „Заря“ и е под патронажа на кмета Добри Беливанов.

Заря

При откриването секретарят на читалището Александър Милушев получи награда от председателя на журито Нели Попова – Коева, която е директор на училището за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков“ в Пловдив. Талантите се оценяват и от Веселин Джанкардашлийски – организационен секретар на Школите по изкуствата.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.