Регион

Спипаха метаамфетамин във Фолксваген, шофьорът – дрогиран

Младежи са спипани с дрога в Димитровград, съобщават от полицията.

Вчера в 14:20 часа на булевард „3 март“ в града е спрян за проверка лек автомобил Фолксваген. Колата е шофирана от 24-годишен младеж от село Долно Черковище. Спътник в колата е бил и 30-годишен от село Долно Съдиево. Под задната седалка на Голфа е намерено полиетиленово пликче с жълтеникаво на цвят кристално вещество, реагиращо на метаамфетамин при полеви наркотест. Пътникът е признал пред криминалистите, че дрогата е негова и я предал с протокол.

Полицаите са тествали и водача на колата с дрегер, който отчел наличие на тетрахидроканабинол.

Цигари и алкохол без бандерол пък са иззели полицаи от Харманли и Свиленград. 2200 къса папироси са открити от свиленградските полицаи в лек автомобил Фолксваген в село Момково, собственост на 32-годишна жена. Колегите им от управлението в Харманли са проверили частен дом в село Преславец. В дома, обитаван от 38-годишна харманлийка са намерени 950 литра течност с мирис на алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button