Спорт

Григор губи в Сеговия от № 68 в света

Григор ДимитровГригор Димитров отпадна от турнира на твърда настилка в испанския град Сеговия с награден фонд 106 500 евро. 17-годишният хасковлия, който се състезава с „уайлд кард“ директно от основната схема, нямаше късмет, тъй като още в първия кръг жребият на чалънджъра го противопостави на тенисист от елита – Гилермо Гарсия-Лопес.

Испанецът, който е 68-ми в световната ранглиста и №3 в схемата, се наложи над 8 години по-младия си съперник с 6:2, 6:1, информира официалният сайт на турнира.

Междувременно световноизвестният специалист Пато Алварес, който тренира Григор в Барселона, заяви, че той е най-добрият 17-годишен играч, с който е работил. Възпитаници на колубиеца са редица тенисисти от топ 100 сред които Анди Мъри, Жил Мюлер и Хуан Монако.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button