Хасково

Задигнаха 15 боксови ръкавици и медали от хасковски клуб

В Хасково е извършена кражба от спортен клуб, съобщават от пресцентъра на полицията.

След изкъртване на телена мрежеста преграда и последвало избутване на прозорец е проникнато в офиса на клуб „Тангра“, намиращ се на булевард „България“. Откраднати са 15 боксови ръкавици, 2 защитни каски и неустановен брой медали.

Двама непълнолетни на 12 и 13 г. пък са откраднали мобилен телефон от 11-годишно момче. Те задигнали GSM-а на хлапето по време на междучасие в основно училище в Димитровград. След като дядото на момчето подало оплакване, малолетните извършители са установени и върнали телефона.

Домова кражба е извършена в Меричлери вчера. Неизвестно лице е проникнало в жилище на улица „Д. Дяков“ и е откраднало 906 лева и лична карта. Липсват следи от взломяване на дома. В Димитровград е образувано още едно производство за кражба на монети от кафе автомат. След разбиване на вратата му са задигнати 120 лева на монети. В хасковското управление е съобщено и за кражба на 85 метални мрежи от дежурен движение на жп гара „Нова Надежда“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button