Спорт

Най-бързите пилоти вече подават заявки за „Затворен маршрут Хасково“

„Затворен маршрут Хасково 2018“ – Втори кръг от републиканския шампионат ще се проведе в Хасково на 2 и 3 юни.

Това е 9-ото издание на състезанието. Организатори са Българска федерация „Автомобилен спорт“, община Хасково и АМК „Хасково“. Тече подготовката на трасето в хасковския квартал „Орфей“.

Първата заявка за участие е подадена 10 минути след отваряне на прозореца за заявки от победителите от първия кръг в Бургас – Иван Влъчков (серия „Туринг“) и Константин Маршавелов (серия „Макси“), съобщават от общината. Организаторите очакват по трасето на пътен възел „Орфей“ да се състезават едни от най-добрите български пилоти в дисциплината.

Пистата в Хасково е най-дългото трасе на затворен маршрут в българския шампионат – 3120 метра. Състезателната дистанция е 12 обиколки.

Заявки за участие могат да бъдат подавани до 28 май включително.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иванов
Иванов
25.05.2018 16:33 16:33

Няма лошо в това да с провежда състезание , но това пречи на цял квартал. За мен това да ограничават излизането и преминаването на хората с коли и пеш е много тъпо. Защото през този подлез който е единствения маршрут да стигнеш до дома си ,само от въздуха можеш да хванеш инфекциозно заболяване . Ние не сме дорасли като Монако .

Back to top button