Хасково

Шестима учители от Хасковско с „Неофит Рилски“ от министъра

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев подписа заповед за удостояване с почетната грамота „Неофит Рилски“ на шестима учители от Хасковска област, съобщават от областна администрация.

Престижната награда се връчва всяка година по повод 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост.

Носители на отличието са: Тихомир Праков, старши учител по английски език в хасковската Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“, Елза Близнакова, главен учител по биология и здравно образование в СУ „Св. Паисий Хилендарски“ – Хасково, Владимира Самарджиева, старши учител по техника и технологии в ОУ „Алеко Константинов“ – Димитровград, Йоана Гачева, учител по професионална подготовка в ПГЛП „Райна Княгиня“ – Хасково, Теодоринка Иванова, директор на СУ „Св. Климент Охридски“ – Симеоновград и Валентин Краев, директор на ОУ “Васил Левски“ в село Книжовник – грамота от Съюза на работодателите в България.

Тържествената церемония по връчване на най-високите просветни отличия за българските учители ще се проведе на 24 май от 11 часа в Областна администрация Хасково. Областният управител Станислав Дечев и началникът на РУО Хасково Христина Боева ще връчат официално националните награди „Неофит Рилски“ на МОН. По време на празничната проява ще бъдат връчени и училищни награди на заслужи преподаватели и ученици.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ъъъ
Ъъъ
23.05.2018 17:30 17:30

Какви са заслугите на Краев?

Жител на Книжовник
Жител на Книжовник
23.05.2018 17:52 17:52

Боже, Боже, Краев???!!! Ужас!!!

Анонимен
Анонимен
23.05.2018 23:08 23:08

Ако Краев е награден. То много директори биха влезли в спор кой е по ,, добър и учтив със своите колеги“ Към съюза на работодателите много народ е за награда!

Back to top button