Учители и служители от Механото се събраха за 24 май

Любопитно
Среща

В навечерието на 24 май се преведе среща на учители и служители пенсионери от Механотехникум в Хасково, сега ПГМЕТ “Стойчо и Кица Марчеви” в известно хасковско заведение.

Всички бяха посрещнати с пита и цвете от техни възпитаници в народни носии. Приветствие бе поднесено от дългогодишния замдиректор по учебната дейност Сл. Димитрова. Поздрав отправиха и танцьори на балет “Рона” с ръководител Милена Налбантова, с народни танци от свои бивши ученици от ансамбъл “Тракия” и музикално изпълнение на Боян Аргиров-Боби,също възпитаник на Механото.

Среща

Вечерта премина с песни и танци до късните часове на нощта. Всички изразиха желание срещата да стане традиционна и всяка година около празника 24 май да се осъществява. Организатор на срещата е дългогодишният учител от ПГМЕТ инж. Петко Михов.

Още новини

loading...

9 коментара

  • Боклуци,а ги няма дългогодишните директори на механото Ангел Бързев и Никола Делчев ,госпожа Славея Димитрова защо още не е върнала присвоената от нея видео камера ,а иначе и тя за морал говори крадлата. Батимов поне има спомени с другарката Виолета А.

  • Събрали се все отбор клюкарки кака Василка малебито,Мима информаторката ,Пепи Михо-мухата, Светла прасето и тем подобни мишки.

  • Когато тези хора бяха учители, училището наистина беше училище! Ще изтече много вода преди да се върне това време! Изучили са хиляди, които са се доказали в живота! С две думи – старата генерация! С традиции, с достойнство… Историята на 70 годишно училище! Дано и след 70 да го има и да се събират учителите му.

  • Каква злоба и то на най-светлия празник.За ваша информация“боб” и директорите бяха поканени но хората си имат здравословни проблеми затова ги няма.А относно обидите към колегите,ще се съберем и консултираме, и ще подадем искова молба в Хасковски районен съд за разсекретяване на @ на анонимните за съответна наказателна отговорност с парично обезщетение

  • Злобата почивен ден няма. Надявам се обаче, че огромната част от нашите бивши ученици нямат този начин на мислене, и многобройните коментари във Фейсбук, получените поздрави и мили думи ме убеждават в това. Аз лично нямам никакво намерение да издирвам въпросната личност и да я съдя, честно казано. Оставям я на съда на собствената й съвест, ако има такава. Честит празник на всички!

  • Такива хора съвест нямат. Те са толкова пълни с мръсотия, че бълват при всеки удобен случай.
    Скъпи учители, стойте над простащината, превзела бедните духом…и им простете, ако можете.

  • Въпросния за да е толкова запознат със сигурност е някой обиден ваш колега. Ние бившите ученици само можем да ви кажем – Наздраве!!!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.