Хасково

4 бала взривиха Хасково, абитуриенти от Езиковата пристигнаха с автобус

4 абитуриентски бала се провеждат тази вечер в Хасково. Два от баловете са в ресторанти на Кенана, един е в заведение в центъра на областния град, а друг е в ресторант в квартал „Бадема“.

Първи на Кенана започнаха да пристигат абитуриентите от Езикова гимназия „Асен Златаров“. В началото имаше опасност от дъжд, която за щастие отмина. Красивите абитуриенти бяха заложи основно на лъскави автомобили, като сред тях се открояваха Поршета и Ферари.

Бал

Абитуриентите от 12 Е клас избраха оригинален начин да пристигнат на бала си с автобус. Те слязоха от рейса с много настроение, отброявайки до 12 и определено обраха точките и заслужиха аплодисментите.

По-късно вечерта пък се очакваше в ресторанта да пее Милко Калайджиев, чиито близнаци се дипломират от Езиковата. Гимназията изпраща общо 180 абитуриенти.

Бал

Малко по-късно в ресторанта си на Кенана влязоха и зрелостниците от Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“. Абитуриентите се събраха на входа на Кенана, като наред с тузарските коли имаше и ескорт от мотори. По традиция последва дефиле до ресторанта, където младежите влязоха по червен килим, отпивайки глътка вино. „Александър Паскалев“ завършват 6 паралелки от общо 130 абитуриенти.

95 абитуриенти пък завършват Професионалната гимназия по лека промишленост „Райна Княгиня“, които празнуват в ресторант в центъра. Зрелостниците завършват фризьорство, моден дизайн и конструиране на облекло.

Бал

Тук абитуриентите бързо влязоха в ритъма на купона и изпълниха дансинга на заведението.

Танцуващи абитуриенти рано вечерта имаше и в ресторанта на „Бадема“, където празнуват от Професионалната гимназия по селско стопанство и транспорт „Никола Вапцаров“.

Бал

Гимназията завършват общо три паралелки – техник на селскостопанска техника, техник на транспортна техника, електромонтьор на транспортна техника, а 8 младежи са в Организатор на автомобилния транспорт. „Никола Вапцаров“ завършват 40 абитуриенти.

Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“

Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“

Професионална гимназия по лека промишленост „Райна Княгиня“

Професионална гимназия по селско стопанство и транспорт „Никола Вапцаров“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.05.2018 9:16 9:16

Бахти и селянията,бахти изгъзарията…

Ужасена
Ужасена
31.05.2018 16:18 16:18

Езиковата гимназия са много стилни -адмирации за вас деца !!!
Останалото пълен кич и потрес ?

Back to top button