Вандали разбиха пейки и фитнес уреди в двора на „Шандор Петьофи“

Хасково

Вандали са изпочупили пейки и фитнес уреди в двора на хасковското ОУ „Шандор Петьофи“, съобщават от общината.

Полицията разполага със запис от охранителните камери и издирва извършителите. На един от записите се вижда как двама младежи разбиват с крака пейка в училищния двор.

Вандали

Вандалската проява е установена в началото на седмицата, като има още запалено кошче за боклук, блъскана е и стената на физкултурния салон.

Припомняме, че двора на училището бе основно ремонтиран и оборудван по проект.

11 коментара

  • А защо сте им замазали лицата на извършителите? Покажете ги да ги види целия град! Мамини хубавци- нека родиелите им да платят щетите!

    • Тц, само Сорос ще да е, мрьсникьт,няма кой друг, то в Хюстьн са най-сьвестните и сьзнателни ,висококултурни граждани,ха-хааааа!

  • Децата са от прогимназиален курс, възпитаници на училищата „Христо Смирненски“ и „Иван Рилски“. И лицата им се виждат, и имената им се знаят. Те милите и във фейса се похвалили.

  • Ами отрочета на ГЕРБЕРАСТИТЕ СА!!!!
    То ГЕРБ така ги учи вече ДЕСЕТ ГОДИНИ!!!
    ДА РУШАТ И КРАДАТ-ПАТЕНТ НА ГЕРБ!!!!

  • Информацията за децата е правилна. Едното дете е Димитар Стамов от Иван Рилски 7г клас. За другото не съм сигурен как се казва и от къде е. Може да потърсите Димитар в фейсбук: Dimitar Stamov Mambeto

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.