Целувки и чар за последните 3 бала в Хасково

Хасково

Много целувки и красота озариха парк Кенана за последните три бала в Хасково.

Първи започнаха да се събират абитуриентите от Финансово-стопанската гимназия „Атанас Буров“. И тук зрелостниците пристигаха с лъскави возила. Абитуриентка обра точките с жълт американски Хамър и предизвикателна визия. Двойка пристигна, съпроводена от мощни мотори.

Бал

След това всички класове се подредиха и под овациите на стотиците хасковлии и броене до 12 влязоха в ресторанта, където започна празника. Випуск 2018 на ФСГ е от 137 абитуриенти.

Бал

В съседен ресторант пък празнуват шампионите от Спортно училище „Стефан Караджа“. Те се събраха на входа на Кенана, след което дефилираха до заведението. Красивите спортисти бяха активно снимани от близки и познати. Училището изпраща 35 абитуриенти.

Бал

В същия ресторант празнуват и зрелостниците от маджаровското СУ „Димитър Маджаров“. Тук абитуриентите са 11 от специалност автотранспорт с класен ръководител Димчо Димов.

БалБал

Спортно училище „Стефан Караджа“

СУ „Димитър Маджаров“

 

loading...

8 коментара

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.