Свободни места за стюардеси и учители в Хасково

Хасково
Автобуси

10 свободни места за стюардеси са обявени в Хасково, сочи справката от Агенцията по заетостта.

Стюардесите ще посрещат, настаняват и проверяват документите на пътниците в автобусите. Договорите са безсрочни, заплатата е 510 лв., местата са свободни от 21 август, като се изисква английски език.

В Хасково има още място за учител в начален етап на основното образование, за двама преподаватели на чужд език в извънкласни и извънучилищни дейности и за учител по български език или математика в прогимназиален етап. Продавач на хранителни продукти със заплата 750 лв. се търси още в областния град.

За Димитровград има обявени 20 места за сервитьорки и бармани, като се изисква компютърна грамотност и до 1 г. опит.

900 лв. ще е заплатата на ръководител звено в Свиленград, който ще следи и отговаря за правилната отчетност на паричните операции. Толкова е заплатата в града и за асистент мениджър на каса. Изисква се владеене на английски и турски език.

Още новини

loading...

5 коментара

  • Деляна Добрева търси млад к.р да я оножда всеки ден.
    Заплата според труда

  • Не знаех че в хасково има летище. Също не знаеш че на кондукторките викат – стюардеса. Ибаси.

    • Хахахаха и аз се учудих. Викам си коя ли авиокомпания търси стюардеси в Хасково? А то какво било! Че и с английски за 510лв

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.