Хванаха две момчета, трошили в двора на „Шандор Петьофи“

Хасково

Две момчета на 13 и 20 г. са установени за хулигански прояви в двора на хасковското ОУ „Шандор Петьофи“, съобщават от полицията.

На 25 май в 19:50 часа в хасковското управление е постъпил сигнал, че двама младежи рушат имущество в двора на основното училище. Пристигналите на място два автопатрула са установили младежите, счупили и извадили 6 кошчета за смет и счупили две пейки. Дъските от пайките момчетата хвърляли по вратата на физкултурния салон.

Haskovo.info припомня, че в края на миналата седмица от общината също сигнализираха за вандали, трошили в двора на „Шандор Петьофи“.

7 коментара

 • Нека сега родителите, отговорни за възпитанието на двамата хубавци да възстановят нанесените щети.

 • Напишете им имената,поместете снимките им,какво ги криете?Нека се знаят тия изродчета,те бъркат в джоба на всички нас.Всичко това е направено с наши пари,така че…

 • Навремето на площада пред Обл.Съвет имаше алея на Героите на социалистическият труд,първенците в труда и т.н.Там бяха сложени портретите им като доказателство за труда им и за това което правеха за обществото.
  П И Т А М Защо не се направи един билборд на площада и там да се слагат снимкити на тия,спестявам си определението и на другите,крадци,каращи пияни и дрогирани и т.н.
  Нека знаят и да ги познават хората,а те да си носят срамъ по челата.

 • Да се направи „Алея на крадците“, или снимките им да бъдат поставени на високо и недосегаемо място ! Защото тези същите вандали може да изтърбушат утре, някой нечии апартамент, или жилище.

 • как на 13 и 20 години бе вие чувате ли се пак са натопили някого друг…. бяха 5/6 лапета по на 13/14 год и едно келеме на 15

 • алея на крадците хубаво е,ама там да истипосат и тия дето са ги правили тия пейки ,щото навремето пейка на сянка сам не можеш помръдна здрави тежат масивни,а тези от летвички чамови .

 • Недейте така бе момчета Как така да им сложат снимки на площада ами сега е демокрация така се посяга върху личността петни се името на чавека и други евроатлантически неща Така е в Западният РАЙ така трябва да е и тука нали и ние сме ЕВРОАТЛАНТИЦИ с ЕВРОЦЕННОСТНА СИСТЕМА за това вземайте мерки и си връзвайте здраво ГАЩИТЕ проитив кражба и не мислете за АЛЕИ и други ДИВОТИИ

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...