Слагат денонощна охрана на „Шандор Петьофи“ след втория вандалски погром

Хасково

Община Хасково организира денонощна охрана на ОУ „Шандор Петьофи“ след втория вандалски погром в двора на училището, съобщават от кметството.

От полицията вече са установили вандалите от двете нападения. И при двата случая те са заснети от охранителните камери. Както Haskovo.info писа, последно в петък вечерта двама младежи на 13 и 20 г. счупиха кошчета за смет и пейки в училищния двор. И двамата са от Хасково, а по-големият е студент в Пловдив.

Училище

Днес кметът Добри Беливанов огледа щетите от нападението. Градоначалникът бе с директора на училището Антоанета Петрова, началника на Общинска полиция Адам Адамов, главния експерт в звено ОМП и сигурност на информацията в община Хасково Румен Атанасов, представител на охранителната фирма. Охранителите ще дежурят в двора на училището, така също ще имат задача да наблюдават двора на съседната детска градина и детска площадка.

Междувременно, вече започна възстановяването на счупените съоръжения.

2 коментара

  • Всичките ЛЕКЕТА събрани на куп.И най голямото ЛЕКЕ в средата,пак да лапа парици и да не плаща заплати…
    Б О К Л У Ц И.

  • По най-бърза процедура вандалите да заплатят щетите или положат безплатен общественополезан труд в двора на училището.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...