Млади художници събраха много публика с „Нишки на погледа“

Любопитно

Младите художници от школа „Колорит“ с ръководител Веселина Делчева при хасковското читалище „Заря“ събраха много публика на годишната си изложба „Нишки на погледа“.

Творбите на Габриела Нанева и Симеон Монев дават името на изложбата. При Симеон окото е представено като емоция и чувство, докато Габриела показва женски портрети и цветя. Той иска да следва анимация, а тя – ландшафт, водена от любовта си към природата.

Изложба

В изложбата участват и всички талантливи деца от школата, които се представят с графика, рисунки с акрилни бои и маркери, както и керамика.

Един коментар по “Млади художници събраха много публика с „Нишки на погледа“

  • Прекрасни деца и чудесна ръководителка, която творчески ги вдъхновява. Цветен празник на красотата и стремителния полет към нея! Посетете изложбата и се насладете на всички експонати. Ще останете очаровани.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.