Регион

Двойно убийство от ревност в хасковското село Козлец

45-годишният Гюнай от хасковското село Козлец е задържан за двойно убийство тази сутрин, съобщиха за Haskovo.info от областната дирекция на МВР.

Мъжът подозирал, че жена му Фатха на 44 г. има връзка с 48-годишния им съсед Мехмед. Гюнай прострелял жена си в двора на къщата им. Мехмед чул стрелбата и отишъл да провери какво става, когато също бил застреян от Гюнай със законно притежаваната от него двуцевна ловна пушка ИЖ. Двамата са простреляни смъртоносно в гърдите.

Убийства

Районът около двете къщи остана отцепен от полиция с часове. Една от версиите на разследващите за двойното убийство е ревност.

Хора от селото разказаха пред Haskovo.info, че Гюнай се е променил от близо месец, когато спрял да поздравява съселяните си и започнал да ревнува жена си от всички. Те подозират, че психиката на мъжа не е издържала заради финансови проблеми и заболяване на една от двете му дъщери. Убитият Мехмед пък има един син.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Рамадан
Рамадан
31.05.2018 7:07 7:07

Полицай до полицая, шкембе до шкембе!

Back to top button