Хасково

Преглед на печата – 25 август

ВестницитеНовинар Юг: “Изловиха с полиция 5 нелегални таксита”. Акцията на община Хасково е след оплакване от клиенти, че не са получили касов бон. Колите превозвали пътници предимно до Болярово и “Бадема”, на цената на един билет в автобусите по тези линии.

6 коли делят 1 място за паркиране”. Експерти заедно със зам.-кмета Кирил Керанов са изчислили, че за да има място за паркирането на всички налични леки коли в Хасково, трябват малко над 602 000 квадратни метра площ. В хасковското кметство ще умуват над варианта за строителството на паркинги на няколко етажа.

След каракачанката и питбул рецидивист нахапа хасковлия”. Жестоко нахапан е 26-годишният Димитър Христов. По думите на пострадалия собственикът на кучето Димо Танев-Лудия започнал да се заяжда, насъскал питбула и той нападнал младия мъж. Това не е първия инцидент с въпросното куче, което не било и регистрирано. За това собственикът му ще бъде глобен с 50-100 лева и още до 500 лв. заради неспазване на наредбата за отглеждане на домашни любимци.

Още от заглавията в Новинар Юг – Аптеките в Димитровград не смогват с успокоителни, Овладяха атаката на бълхите, Вертолети дирят бандити на Е-80, Вдигат таксата за общинска собственост в Димитровград.

Хасковска Марица:Пиян даскал пада от Стария мост, оцелява по чудо”. 62-годишният учител по изобразително изкуство Нарцис Янакиев паднал с велосипеда си във водите на р. Марица в петък вечерта. Докато пожарна и полиция го издирвали, учителят си търсил колелото в пресъхналото корито на реката.

Тонове дини гният на полето”. Производителите зарязаха реколтата, дават им 10 ст. за килограм.

Боклуци и огнища за компоти усмърдяха квартали”. “Стара планина” осъмна в смет, “Орфей” – в димна завеса.

Свиленградският “Колодрум” става домакин на кръг от световното по колоездене”. Граничният град приема спортисти от цял свят през 2010 г., ако довърши стадиона.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button