Хасково

Две семейства от Хасково в болницата с хранително натравяне

БолницаШестима души от две семейства са настанени в инфекциозното отделение на хасковската болница с оплаквания от висока температура, повръщане и диария. Те са консумирали храна в едно и също заведение

Шестимата хасковлии са хоспитализирани през почивните дни, съобщиха днес от Здравното министерство. Взети са микробиологични проби от материалите и работните повърхности в заведението. Изследва се и персоналът. На собственика на обекта е връчено предписание за основна дезинфекция.

Три случая на Кримска– Конго хеморагична треска са регистрирани през миналата седмица в областта, допълват бюлетина със заболявания от министерството. Двама от заразените са били ухапани от кърлежи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.08.2008 13:18 13:18

само немога да разбера ,защо никъде не се спомена кое е това заведение

Милен Икономов
Милен Икономов
04.09.2008 20:43 20:43

Ами нали казват че имали техен закон според който не можели да уповестят инфо за търг.обект.Все пак ако пострадалите предявят иск по закона за отговорността на държавата за вреди причинени на граждани срещу ХЕИ,дали нещата ще изглеждат другояче?

Back to top button