С вой на сирени, венци и цветя Хасково почете 142 г. от гибелта на Ботев

Хасково
Христо Ботев

С вой на сирени и поднасяне на венци и цветя пред бюста на Христо Ботев пред читалище „Заря“ Хасково почете 142 г. от гибелта на националния герой.

В тържествения ритуал участваха военнослужещи от военно формирование 52 740, представители на политически партии, институции, граждани и духовия оркестър.

Слово за Деня на Ботев и загиналите за Свободата на България държа кметът Добри Беливанов. Сред официалните лица бяха областният управител Станислав Дечев и депутатът Евгения Ангелова. Водещият Никола Лилов рецитира стихотворението „На прощаване“.

Още новини

loading...

7 коментара

  • А какво да е?
    Хоро ли да играят, или чалгаджийка да поканят да ви разнообрази?

    • А, не знам, нямам претенции да сьм толкова умен колкото тях, не сьм на техните постове и техните пари, така че вьпросьт не е кьм мен.

  • Тъпия много умно гледа,а до него зла вещица тухли подрежда .Предстои скоро да бъде наново осветена църквата в Орфей ,заплата на депутат 6000 лева , заплата на областен 5000 лева .От общинки съветници и депутати събрани 1 500 000 лева питаме кога ще бъде изографисана вече посроената от ГЕРБ църква в Орфей.

  • Ами питайте ДЕЛЯНЧА пазарджийчето -депутат от Герба Къде е другата публикация бе тарикат

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.