Спорт

Диа Евтимова спечели титлата на двойки в Анталия

Диа Евтимова триумфира с титлата на двойки на турнира по тенис на червени кортове в турския курорт Анталия с награден фонд 15 000 долара, съобщават от Българската федерация по тенис.

Във финалната среща Евтимова и Ангелина Журавльова (Русия) победиха със 7:5, 3:6, 14-12 водачките в схемата Марина Чернишова (Украйна) и Мелис Сезер (Турция). Евтимова и Журавльова успяха да отразят четири мачбола и триумфираха с титлата. Диа завоюва 14-и трофей на двойки от турнирите на ITF в кариерата си и първи за сезона.

По-рано Евтимова се класира на финал и на сингъл. Хасковлийката победи партньорката й на двойки Ангелина Журавльова (Русия) със 7:6(2), 6:4.

В спор за титлата Евтимова ще играе срещу Федерика Билярдо от Италия. За класирането си на финал българката си осигури 7 точки за световната ранглиста.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button