Спорт

Пламен Камбуров е №1 в състезание без инциденти в Хасково

Пламен Камбуров от „Автотранс рейсинг тим“ спечели „Затворен маршрут Хасково“ при най-мощните в серия „Макси“.

Той изпревари шампионът Константин Маршавелов от „КА-2 рейсинг тийм“, а трети се нареди Румен Киров от „Старт-М Криводол“. Състезанието премина без сериозни инциденти. Хасковският клуб се нареди на шесто място отборно, като тук първи са от Стара Загора.

В серия Енеос призовата тройка е Венцислав Станев, Ташо Ташев и Кольо Карастоянов. В серия Спорт първи е Симеон Симеонов, следван от Деян Куманов и Александър Димитров. В серия Туринг Иван Влъчков е първи, а след него се наредиха Давид Будев и Косю Йорданов.

Рали

Призьорите в отделните серии бяха наградени от кмета Добри Беливанов, който и откри състезанието, президента на федерацията Владимир Илиев и основния двигател на състезанието Иван Бакърджиев.

Ласкави отзиви за организацията бяха отправени към Бакърджиев, като вече има нагласи Хасково отново да бъде домакин на кръг от шампионата през следващия сезон.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button