Хасково

Арестуваха трима за кражба на пистолет и пари от жилище в Хасково

За кражба от жилище на хасковската улица „Първи май“ съобщават от полицията.

Разбита е метална каса, от която са откраднати боен пистолет – 9 мм с 16 патрона за него, 1000 лева, 300 евро и около 20 грама златни накити.

Малко по-късно, криминалистите са задържали трима мъже от града, заподозрени в извършването на взломяването. Те са на възраст 41, 39 и 29 г., познайници на полицията.

19-годишен любимчанин също е задържан за кражби. Местните криминалисти са доказали, че младежът е извършил 2 домови кражби – на златни накити и телефон от дом на свой съгражданин и мотопед от двор на къща в Свиленград. Познайникът на полицията е задържан до 24 ч.

В хасковския арест също за кражба от магазин е задържан 34-годишен мъж. На 2 юни той счупил с камък стъкло на входна врата на бакалия на булевард „Васил Левски“ в областния град и задигнал 75 лева. След сигнала, криминалистите незабавно са го задържали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Василев
Василев
04.06.2018 11:10 11:10

Браво на полицаите за бързата реакция довела до задържането на заподозрените.Само,че разликата между заподозрян и извърштел е балкан разлика.Зподозреният в рамките на 24ч.,ако не се докаже съпричсстността му към престъплението си отива у тях.Дано това са извършителите,че пистолета не е играчка.

Fanki
Fanki
04.06.2018 12:39 12:39

ВАСИЛЕВ не се притеснявай пистолета е ТАПАЛИЯ Спокойно пий си ракията с мезето

Back to top button