Регион

Ягуар удари велосипедист, пиян блъсна жена на пейка

Лек автомобил Ягуар е блъснал 82-годишен велосипедист, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал на 1 юни сутринта в Свиленград. 47-годишният водач е заобикалял спрял автомобил, при което навлиза в насрещната лента за движение и е блъснал движещият се велосипедист. На шофьора е съставен акт.

Пиян водач е причинил катастрофа отново на 1 юни. В 19,30 часа в село Мрамор 62-годишен тополовградчанин водач на лек автомобил Ваз, поради движение с несъобразена скорост и употреба на 2,48 промила алкохол на десен завой е изгубил управлението, излязъл е извън платното и е ударил седящата на левия тротоар на пейка пред дома си 86-годишна жена от селото.

Пострадалата е с фрактура на подбедрицата на десния крак и контузно-разкъсна рана на лицето. Жената е настанена в МБАЛ Хасково без опасност за живота. Водачът е задържан до 24 ч.

7-годишен велосипедист е без опасност за живота след произшествие. На 1 юни в 18 часа в село Синапово момчето е управлявало велосипеда си без спирачна система, вследствие на което се е ударило странично в лек автомобил Опел, шофиран от 38-годишен мъж, също от селото. Детето е в МБАЛ Свиленград с рана на лявото коляно, настанено за наблюдение и лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button