Регион

Шофьор е с опасност за живота след катастрофа край Иваново

Шофьор на товарен автомобил е с опасност за живота след катастрофа, съобщават от пресцентъра на полицията.

Произшествието е станало вчера в 16:15 часа в землището на харманлийското село Иваново с лек автомобил Рено, управляван от 29-годишен старозагорец. Водачът не е съобразил скоростта си на движение с релефа на местността, навлязъл е в насрещната лента за движение и се е ударил в задната дясна гума на движещата се насрещна товарна кола Ифа, шофирана от 51-годишен любимчанин.

От удара, водачът на последната е с комоцио, кръвоизлив в мозъка, фрактура на ребро, фрактура на гръдна кост и фрактура на прешлен, настанен е в ОАРИЛ на МБАЛ Хасково. Пострадали са и двама пътници, возещите се в Ифа-та на 19 и 26 г. с контузии на главата и контузции на дясна тазобедрена става и фрактура на таза. Двамата са в болницата без опасност за живота.

37-годишен моторист също е пострадал в пътен инцидент. Вчера в 20 часа на улица „Отец Паисий“ в Свиленград софиянецът подкарал мотоциклет Ямаха. Мъжът е загубил контрол и се е ударил в паркирани на тротоара автомобил и друг мотоциклет. От удара е с черепно-мозъчна травма. Прегледан е и е освободен за домашно лечение. Дрегерът отчел наличие на 0,43 промила алкохол.

Снимка: „Сакар нюз“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button