Хасково

Хипертонична криза отложи делото срещу полицая, хванат да шофира с 3.92 промила алкохол

Хасковският районен съд не даде ход на делото срещу криминалния полицай Орлин Георгиев, който през ноември миналата година бе хванат да шофира с 3.92 промила алкохол в кръвта.

Причината е неявяването на подсъдимия, който получил хипертонична криза и се нуждаел от 10-дневно домашно лечение.

Haskovo.info припомня, че на 23 март съдът отказа да одобри споразумение между прокуратурата и Георгиев. Тогава пред съда бе внесено споразумение за условно наказание от 6 месеца и лишаване от шофьорската книжка за година и половина. Съдията Гроздан Грозев прецени, че предложеното наказание е твърде ниско предвид високите промили, което противоречи на закона и морала. Съдията предложи увеличаване на наказанието на 10 месеца условно и лишаване от книжка за 2 г.

Сега съдът насрочи следващото разпоредително заседание за 26 юни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.06.2018 13:04 13:04

Фатмакът-хомосексуaлист върти обичайните си педeрастки номера.

Анонимен
Анонимен
05.06.2018 20:21 20:21

какьв полицаи е този

Василев
Василев
05.06.2018 20:50 20:50

Тоя Грозев не беше ли следовател и вземаше оставяното ресто в цветарския магазин срещу джамията.Тя май майка му го държеше.Абе ,било каквото било.Ще опраска пияндето.

Back to top button