Излязоха резултатите от изпитите на седмокласниците, матурите на абитуриентите са проверени

Хасково

Резултатите от националните външни оценявания по български език и литература и по математика след 7 клас от вчера са публикувани на сайта на МОН.

От Регионалното управление на образованието в Хасково изчакват пресконференцията на МОН, на която ще бъде съобщено представянето на седмокласниците в страната. След това от РУО ще изнесат статистиката за представянето на децата в Хасковска област. По информация на Haskovo.info и тази година в Хасково има отличници, постигнали 100 т. на изпита.

Учениците, които желаят да се запознаят с проверените си изпитни работи, могат да направят това в присъствието на родител или настойник на 7 и 8 юни от 10 до 12 и от 14 до 16 ч. в хасковското ОУ „Св. Климент Охридски“, в сградата, в която са учениците в I-IV клас.

Вече са проверени и държавните зрелостни изпити на абитуриентите, като резултатите се очаква да бъдат обявени до края на седмицата на сайта на МОН.

Още новини

loading...

Един коментар по “Излязоха резултатите от изпитите на седмокласниците, матурите на абитуриентите са проверени

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.